29 Kasım 2016 Salı

OTACI ŞAMPUAN VE SABUN

Otacı hepimizin yıllardır bildiği bir marka. Ben ürünlerini deneme fırsatı bulamamıştım şimdiye kadar. Firmaya beni bu ürünlerle tanıştırdıkları için teşekkür ediyorum. Otacı A.Ş. %100 yerli sermayeden oluşan bir firma olması dolayısıyla da ilgimi çekti. Otacının öz Türkçe anlamı hekim demekmiş.

Otacı’nın hayvanlar üzerinde test gerçekleştirmediğini biliyor muydunuz? Ben bilmiyordum internet sitelerini incelediğimde bu bilgi ile karşılaştım ve firmaya olan güvenim bir kat daha arttı. Otacı firması ürünlerinin dermatolojik testlerini de gerçekleştiriyor. Dermatolojik testler kozmetik ürünlerin ciltle temasında bir reaksiyona neden olup olmadığının tespit edilmesine dayanan testlerdir.


15 Kasım 2016 Salı

15 EKİM ANKARA ÖZEL DENT ROYAL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ BLOGGER BULUŞMASI


15 Ekim’de sevgili @nily21’in (Nilgün) daveti ile Bahçelievler Pino Kozmetik ‘te yapılan Ankara Blogger Buluşmasına katıldım önce, ardından da koştur koştur sevgili @ankaraetkinlik’in (Ayşegül) daveti ile Dent Royal’de yapılacak olan Diş Estetiği, Diş Sağlığı ve Diş Bakımı konulu organizasyona gittim.

10 Kasım 2016 Perşembe

23 EKİM ANKAMALL MIDPOINT BLOGGER BULUŞMASI

Sevgili @glitterofbeauty (Setenay) bir süre önce Ankaralı bloggerlar olarak etkinlik dışı bir aktivite yapalım, birer kahve içelim önersini getirmişti. Buluşma için gün ayarlandı ancak ne yazık ki o dönem Ankara Haymana Yolunda teröristlerce düzenlenen bombalı eylem sonucunda buluşma gününü erteleme karar aldık hep beraber.

23 Ekim günü nihayet ertelenen buluşmamızı gerçekleştirdik. Buluşma Ankamall AVM Midpoint’te saat 13.30’da gerçekleşti. Kimler vardı dediğinizi duyar gibiyim. Buluşmanın organizatörü @glitterofbeauty (Setenay), @escisemblog (Çisem), @biraltıbirsıfır (Burçak), @birmakyajblog (Yağmur), @nily21 (Nilgün), @bngkcr (Bengü), @ebrulimakyajim (Ebru), @renklidosyam (Seher), @senkisacabusde (Büşra) ve ben (incetopuklublog- Buket) vardık buluşmada. 


9 Kasım 2016 Çarşamba

15 EKİM CUMARTESİ PİNO KOZMETİK VE @NILY21’İN ORGANİZASYONUYLA GERÇEKLEŞEN ANKARA BLOGGER BULUŞMASI


15 Ekim Cumartesi günü Ankaralı bloggerlar sevgili @nily21’in (Nilgün) davetlisi olarak @pinocosmetic’te (Bahçelievler Pino) toplandık. Pino Kozmetik 1991 yılından beri, 25 yıldır kozmetik sektörünün içinde olan, Ankara’da 16 mağazasıyla, 80000 ürün çeşidiyle hizmet veren bir firma.

5 Kasım 2016 Cumartesi

14-15-16 EKİM ANKARA TATLI FESTİVALİ

(fotoğraf internetten alıntıdır)

Bugünkü yazımda 14-15-16 Ekim’de Bilkent Station’da gerçekleştirilen Tatlı Festivalinden bahsedeceğim sizlere. Türkiye’nin ilk tatlı festivali olan Tatlı Fest Bilkent Station’da biletleri Biletix üzerinden günlük 20 TL’ye satılarak gerçekleştirildi. Ben @ankaraetkinlik (Ayşegül) ‘in daveti ile gittim etkinliğe, daveti için Ayşegül’e teşekkür ediyorum.Etkinliğe gideceğimi söyleyince kuzenlerim de bana eşlik etti ve sevgili @glitterofbeauty (Setenay) ile sözleşerek festival alanında buluştuk. Başka blogger arkadaşlarla da festival alanında karşılaşıp görüştük, selamlaştık.